Asiakastarinat

Yhteistyössä kanssamme

Asiakkaidemme ehdoilla

Asiakaskuntaamme kuuluu suuria, kansainvälisiä toimijoita ja pienempiä, kotimaisia teknologiayrityksiä. Asiakkaamme toimivat erilaisilla sektoreilla ja palvelemme heitä räätälöidyillä kokonaistoimitus- ja osatoimitusratkaisuilla.

Nopeat muutokset liiketoimintaympäristössä ovat oleellinen osa tämän päivän yritystoimintaa. Korkean laadun ja lyhyiden toimitusaikojen merkitys on korostunut entisestään.

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme ketterästi ja kustannustehokkaasti sekä ylläpitää korkeaa laatua – haluamme, että asiakkaat tulevat meille jäädäkseen.

Asiakastarinat

Tana Oy

Strategista kumppanuutta

Tanan yhteistyö Toijala Worksin kanssa alkoi vuonna 2006, kun Tana ulkoisti kaatopaikkajyrien ja jätteenrepijöiden valmistuksen ja kokoonpanon Toijala Worksille. Peruste valmistuksen keskittämiselle Toijala Worksille oli yrityksen monipuolinen osaaminen koneenrakennuksesta ja aito kyky kuunnella asiakkaan toiveita.

Lue lisää

Sandvik

Yhteistyötä vuodesta 1991

Toijala Works on valmistanut Sandvikille koneiden teräsrakenteita jo vuodesta 1991 alkaen. Tuotanto-ohjelmaan on kuulunut vuosien varrella kisko- ja syöttöpalkkeja, kangenvaihtajia, poralaitteiden puomistoja sekä kokonaisia poralaitteita. Tänä päivänä Toijala Works toimii Sandvikin porauspuomien osien ja osakokonaisuuksien avaintoimittajana.

Lue lisää

Robonic Ltd Oy

Kun laatu ja joustavuus ratkaisevat

Toijala Works valmistaa Robonic Ltd Oy:lle miehittämättömien ilma-alusten lähetysalustoja (katapultteja). Katapultit valmistetaan Toijala Worksin Toijalan toimipisteellä. Yhteistyö alkoi vuonna 2009, kun Robonic haki Etelä-Suomesta kumppania, jolta löytyisi valmiudet laadukkaaseen ja joustavaan sopimusvalmistukseen.

Lue lisää

Protolab Oy

Valmistusyhteistyöstä todellisiksi kumppaneiksi

Protolab Oy on suunnittelu- ja insinööritoimisto, jonka tuotteet Toijala Works valmistaa. Keskustelut valmistusyhteistyöstä alkoivat vuonna 2016, ja ensimmäinen yhteinen ajoneuvo, PMPV 6×6 Protected Multipurpose Vehicle eli MiSu, luovutetaan asiakkaalle kevään 2018 aikana. Kahden vuoden aikana valmistusyhteistyö on kehittynyt strategiseksi kumppanuudeksi.

Lue lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Miten voimme olla avuksi? Jätä yhteystietosi ja viesti, niin palaamme asiaan.