Tana Oy

Strategista kumppanuutta

Strategista kumppanuutta

Tana Oy on muuttunut perinteisestä konepajasta asiakaslähtöisen palveluliiketoiminnan osaajaksi. Yhteistyö Toijala Worksin kanssa alkoi vuonna 2006, kun Tana ulkoisti kaatopaikkajyrien ja jätteenrepijöiden valmistuksen ja kokoonpanon Toijala Worksille ja keskittyi itse tuotekehitykseen, tuotetukeen, markkinointiin, hankintatoimeen ja verkoston hallintaan. Tanan toimitusjohtaja Kari Kangas sanoo yrityksen toimintaidean korostavan lisäarvon tuottamista asiakkaalle.

– ”Perusteena valmistuksen keskittämiselle Toijala Worksille oli monipuolinen osaaminen koneenrakennuksesta ja aito kyky kuunnella asiakkaan toiveita. Myös joustavuus isoihin volyymeihin on arkipäivää Toijalassa. Toijala Works on Tanalle strateginen yhteistyökumppani, jonka kanssa kehitämme tuotteita ja prosesseja vastaamaan tämän päivän kasvaneita asiakasvaatimuksia”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Kari Kangas.

– ”Tulevaisuudessa Tanalla on kolme keskeistä tavoitetta: säilyttää kilpailukyky, laaduntuottokyky sekä lyhyet läpimenoajat. Tähän haetaan Toijala Worksin kanssa ratkaisua, ja uskon, että siihen keinot löytyy. Toijala Works on erittäin joustava yritys Tanan tarpeisiin. Pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin ja markkinoiden tarpeisiin, ja meillä on hyvät henkilökemiat ihmisten kesken”, Markku Marjakaarto Tanalta jatkaa.

Tutustu Tanan tuotteisiin tositoimissa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Miten voimme olla avuksi? Jätä yhteystietosi ja viesti, niin palaamme asiaan.