Toimintamalli

Näin me sen teemme

Palvelevaa sopimusvalmistusta

Me tiedämme, että tekemisellämme on merkittävä vaikutus bisnekseesi. Siksi sitoutuminen asiakkaan tavoitteisiin ja tarpeisiin on yksi toimintamme kulmakivistä. Palvelemme asiakkaitamme kokonaistoimituksilla ja osatoimituksilla. Kokonaistoimituksiimme sisältyy vaativaa mekaniikka- ja sähkösuunnittelua, hankintaa ja toimittajaverkoston hallintaa, valmistusta sekä varaosatoimituksia.

Kokonaistoimitukset

Kustannustehokas kokonaisratkaisu syntyy tuotannon keskittämisellä. Palvelemme koneiden kokonaistoimituksilla aina tuotekehityksestä valmiiseen tuotteeseen.

Lue lisää

Osatoimitukset

Tarjoamme kokonaistoimitusten lisäksi halutun laajuisia osatoimituksia. Kokoonpanotyöt tai koneiden ja laitteiden teräsrakenteiden valmistus hoituu helposti ja vaivattomasti kauttamme.

Lue lisää

Kokemuksemme on etusi, kun on aika ulkoistaa

Pitkä kokemuksemme suurten tuotannon ulkoistusten vastaanotosta on auttanut meitä kehittämään toimintamallejamme. Olemme luoneet kokemuksemme pohjalta tuotannon ulkoistukseen vastaanottoprosessimallin, jonka avulla varmistamme onnistuneen lopputuloksen. Kun valmistus on luotettavissa käsissä, asiakas voi keskittää voimavaransa itselle tärkeimpiin asioihin.

Asiakkaan ulkoistamistarve

Lähtötilanteen selvittäminen

Tarjous ulkoistuksesta

Yhteistyösopimuksen laadinta

Ulkoistusprojektin suunnittelu

Tuotannon aloitus

Prosessi lähtee liikkeelle asiakkaan ulkoistamistarpeesta, jonka jälkeen laaditaan NDA ja selvitetään lähtötilanne. Selvityksen jälkeen teemme tarjouksen ulkoistuksen vastaanotosta ja kun tarjous on hyväksytty, allekirjoitetaan yhteistyösopimus

Verkostoitunut toimintamalli tuo ketteryyttä

Laajojen tuotekehityshankkeiden kohdalla sovellamme TW puukurottajan tuotekehityksessä hyväksi havaittua verkostoituneen tuotekehityksen mallia. Jokaiseen prosessiin osa-alueeseen valitaan parhaat toimijat, jolloin tuotekehitykseen kuluva aika lyhenee merkittävästi.

Toijala Works

Kokoonpano Koneistus Hitsaus Tuotekehitys Logistiikka Verkoston hallinta

Toimittajat

Esikäsittely Osavalmistus Komponentit

Loppuasiakas

Markkinointi Tuotekehitys Tuotetuki Aftersales

Roolimme verkostossa on varmistaa, että asiakkaamme visio toteutuu halutulla tavalla. Vastaamme valmistuksen lisäksi logistiikasta, verkoston hallinnasta sekä tuotteen ja valmistettavuuden kehittämisestä yhdessä asiakkaan kanssa. Globaalin toimittajaverkostomme ansiosta koko tuotantoprosessi hoituu asiakkaan kannalta mahdollisimman kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Hyödynnämme yhteistyöverkostoamme muun muassa esikäsittely-vaiheissa ja komponenttien hankinnassa.

Tarkkaa kustannusseurantaa

Kellä kustannusrakenne on, se tiedon kätkeköön. Ei – meillä valmistettavien tuotteiden kustannusrakennetta ei tarvitse arvuutella. Panostamme läpinäkyvään kustannusseurantaan, minkä ansiosta asiakas voi seurata erityisen tarkasti tuotekustannusten muodostumista. Open books – raportointimenettelyllä takaamme tuotannon läpinäkyvyyden esimerkiksi materiaalikustannusten ja työtuntien osalta. Läpinäkyvä raportointimme kehittää asiakkaan tuntemusta oman tuotteensa kustannusrakenteesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Miten voimme olla avuksi? Jätä yhteystietosi ja viesti, niin palaamme asiaan.