Sandvik

Yhteistyötä vuodesta 1991

Yhteistyötä jo vuodesta 1991

Toijala Works on valmistanut Sandvikille koneiden teräsrakenteita jo vuodesta 1991 alkaen. Vuosien varrella valmistettavat tuotteet ja määrät ovat vaihdelleet Sandvikin valmistus- ja hankintastrategioiden muutoksien mukaan. Tuotanto-ohjelmaan on kuulunut kisko- ja syöttöpalkkeja, kangenvaihtajia, poralaitteiden puomistoja sekä kokonaisia poralaitteita. Toijala Works toimii Sandvikin porauspuomien osien ja osakokonaisuuksien avaintoimittajana. Yhteistyön vahvuuksiin lukeutuu Toijalan Worksin pitkä kokemus Sandvikin vaativista tuotteista sekä kyky vastata kasvavaan kysyntään. Yhteistyön kannalta yritysten läheinen sijainti on myös etu.

– ”Sandvikin tuotteiden valmistaminen vaatii Toijala Worksilta ennen kaikkea luotettavuutta sekä laadussa että toimituksissa. Toijala Worksin tulee seurata tarkasti Sandvikin ennusteita ja tehdä tarvittavat toimenpiteet, kuten esim. kapasiteetin nosto ennakoivasti, jotta toimitusajat pysyvät lyhyinä ja toimituskyky korkealla tasolla. Toijala Works on uskottava kumppani vaativille ja suurivolyymisille osille – voi sanoa, että tiedämme mitä saamme ja mitä odottaa”, Olli Piekkala Sandvikilta kertoo.

Tulevaisuus näyttää valoisalta. Sandvikin laitemäärien odotetaan pysyvän korkealla tasolla, ja hankinnat Toijala Worksista ovat kasvussa. Kapasiteetista ja kilpailukyvystä on pidettävä huolta, jotta Toijala Works pystyy vastamaan kysyntään ja valmistamaan Sandvikille uusia osia myös tulevaisuudessa.

Sandvik Ranger – erinomaista suorituskykyä

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Miten voimme olla avuksi? Jätä yhteystietosi ja viesti, niin palaamme asiaan.