Toijala Works

Kumppanisi koneen- rakennuksessa

Jos se mahtuu ovesta, voimme rakentaa sen. Tai sitten levennetään ovea.

Tehtävämme on toimia visiosi toteuttajana. Ja sen me teemme ketterästi – oli kyse kokonaisen koneen tai yksittäisten osien valmistamisesta. Ovia meillä levennetään vähän väliä, ja niin on tehty jo 1960-luvulta lähtien.

Pitkä kokemuksemme koneenrakennuksesta takaa sen, että pystymme kehittämään tuotetta ja valmistusta yhdessä asiakkaan kanssa. Hallitsemme tuotantoprosessin eri vaiheet kokonaisuutena ja vastaamme asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti. Meidät tunnetaan pitkäaikaisista asiakassuhteista sekä monipuolisista ja joustavista valmistusresursseistamme. Ja tietysti hyvästä meiningistä. Uskomme siihen, että paras lopputulos syntyy, kun asioita tehdään vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa.

Kokonaisuuksienhallinta

Hallitsemme koneenrakennuksen kokonaisuuden suunnittelusta verkostojen hallintaan ja kokoonpanoon. Tutustu
kokonaistoimitusprosessiimme ->

Erikoisosaaminen

Oma tuotteemme on antanut meille näkemyksen siitä, että tuotekehityksen ja valmistuksen saumaton yhteistyö takaa tuotteen korkean laadun.

Asiakasymmärrys ja joustava kapasiteetti

Joustava ja asiakasläheinen palvelumme yhdistettynä pitkään kokemukseemme ja erikoisosaamiseemme tuottaa asiakkaillemme aitoa lisäarvoa.

TW Puukurottaja

Ketterää tuotekehitystä – uuden sukupolven puukurottaja

Markkinoiden uusimmalla teknologialla varustettu tuote, ennätysajassa. Tätä voi odottaa, kun yhdistää vuosikymmenien kokemuksemme koneiden ja laitteiden valmistuksesta kattavan yhteistyöverkostomme huippuosaamiseen. Tavoitteena oli luoda tuote, joka on helppo valmistaa, huoltaa ja käyttää. Ja sellainen syntyi. KURO on uuden ajan puukurottaja, jonka suunnittelussa on huomioitu erityisesti matalat käyttökustannukset – palkittua, tyylikästä muotoilua unohtamatta.

Tutustu puukurottajiin

Kilpailukykyisiä kokonaistoimituksia lähes 60 vuotta

Konepajatuotanto Toijalassa käynnistyi jo vuonna 1960 rauta-, rakennus- ja teräsrakenteiden valmistamisella. Ensimmäisen kokonaistoimituksen teimme jo muutamien vuosien kuluttua, kun Helsingin Haka tilasi Vantaan uuteen elementtitehtaaseen koko tuotannon teknologian. Standardisoitu sarjatuotanto vaati tuotekehitystä ja investointeja, mutta onnistuneen lopputuloksen myötä suunta oli selvä – Toijalaan oli syntynyt teknologiateollisuuden sopimusvalmistaja, joka erikoistui kone-, laite- ja tehdastoimituksiin. Oli aika leventää ovia.

Tutustu koko historiaamme ->

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Miten voimme olla avuksi? Jätä yhteystietosi ja viesti, niin palaamme asiaan.