Kokonaistoimitukset

Koneenrakennuksen erikoisosaamista

Kokonaistoimitukset – koneenrakennusta kokonaisvaltaisesti

Kokonaistoimitukset kattavat valmistuksen eri vaiheet ideasta valmiiseen tuotteeseen. Prosessin eri vaiheiden keskittäminen saman katon alle mahdollistaa kustannustehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen. Kokonaistoimituksissa kyse voi olla koneiden ja laitteiden sarjatuotannosta tai uuden tuotteen protovalmistuksesta, jota kehitetään yhdessä alusta alkaen.

Prosessissa lähdetään liikkeelle projektin määrittelystä, jonka yhteydessä laaditaan budjetit ja aikataulut prosessin eri vaiheille. Suuntaviivojen määrittelyn jälkeen siirrytään suunnittelu- ja kehitysvaiheeseen: tuotekehitykseen, työn suunnitteluun, alihankinnan organisointiin ja toteutukseen. Hyödynnämme yhteistyöverkostoamme muun muassa esikäsittelyvaiheissa, logistiikassa sekä komponenttien hankinnassa kotimaasta ja ulkomailta.

Omat asiantuntijamme vastaavat hitsauksesta, koneistuksesta, pintakäsittelystä ja asennuksesta. Monipuoliseen kapasiteettiimme kuuluu MIG/MAG -hitsaus, jauhekaarihitsaus, TIG-hitsaus, robottihitsaus sekä koneistuksen eri työvaiheet. Jauhemaalaus ja märkämaalaus kuluvat myös erikoisosaamiseemme. Kokoonpanoa seuraa yleensä sähköistys ja koneohjauksen syöttö, jonka jälkeen kone testataan. Lopulta tuote on valmis lähetykseen ja loppukäyttöön.

Osatoimitukset – palvelua tarpeiden mukaan

Palvelemme asiakkaitamme kokonaistoimitusten lisäksi halutun laajuisilla osatoimituksilla. Asiakas voi valita tarpeidensa mukaan prosessista ne vaiheet, joihin haluaa palvelujamme käyttää. Osatoimituksissa kyse voi olla esimerkiksi koneiden yksittäisten teräsrakenteiden valmistamisesta, jolloin prosessiin ei sisälly koneen kokoonpanoa tai testausta. Asiakkaan toiveesta voimme toteuttaa myös pelkästään loppukokoonpanon ja testauksen, jolloin emme ole mukana valmistuksen alkuvaiheissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Miten voimme olla avuksi? Jätä yhteystietosi ja viesti, niin palaamme asiaan.